Tuesday, November 14, 2006

.:Kursus:.

Alhamdulillah, syukur..berpeluang jugak aku join kursus PC tahun ni. Waktu yang sama kena gi kursus Ko-kurilum di Papar, tapi kalau dah ada kursus dalaman, buat aper susah² nak out station. Dengor citer fasilitator nak dedahkan peserta dengan OS Linux..Cam besttttt ja. Windows pun tak habis explore lagi.
Hehehe..Berlalu hari pertama, malam tu habis PC antik kat rumah aku kerjakan..Tak penah² format PC sendiri.TQ Prof Din, diatas tujuk ajar mu sifoo..
Hari kedua..buat per ekkkkk ?? Macam tak efektif jer kursus ni. Banyak sangat benda yang basic² ditekankan..(hehehe.nak cover banyak trobleshooting kaaa) Driver takder la.. Hard disk kong la..RAM tak support la..Hadusssss kalut-malut dibuatnya.. dah pukul 4.20 petang, perisian Linux tak siap² lagi install, angin betul aku...(sabor jer ler..Ni gambor Tok Penghulu kursus sedang menggodek² jumper hard disk..Hai sejuk giler dalam lab ni, kalooo tak berjeket mahu terkucil aku. Ada dua hari lagi untuk ku harungi.



3 comments:

Fuad said...

Ngaji sungguh gu.. nati leh wat part time bekki komp..

Aku Bukan Bidadari said...

huishh..byk awek..ehehehee

norashady said...

Dari KL tu mai bagi kursus..Ok gak la..tau jugak aku skill nak menggodam² ni..Godam sana,godam sini..jangan PC aku kena godam sudah..

About Norashady bin Mohd Noor

Norashady bin Mohd Noor was born on March 16th 1980 in Kampung Keladang, Salor in Kelantan and is happily married to Nor Farah Wahida binti Mohd Noor. They are both a dotting parent to Wisam Wafiy, Maryam Raeesa and Ameena Sabrina.

Dato’ Seri Dr. Zambry Abdul Kadir was born on March 22nd 1962 in Pangkor Island in Perak and is happily married to Datin Seri Saripah Zulkifli. They are both a dotting parent to Husna, Huda, Syifa, Munir and Mukhlis. - See more at: http://zambryperak.com/#sthash.f7x451vs.dpuf
Dato’ Seri Dr. Zambry Abdul Kadir was born on March 22nd 1962 in Pangkor Island in Perak and is happily married to Datin Seri Saripah Zulkifli. They are both a dotting parent to Husna, Huda, Syifa, Munir and Mukhlis. - See more at: http://zambryperak.com/#sthash.f7x451vs.dpuf
Dato’ Seri Dr. Zambry Abdul Kadir was born on March 22nd 1962 in Pangkor Island in Perak and is happily married to Datin Seri Saripah Zulkifli. They are both a dotting parent to Husna, Huda, Syifa, Munir and Mukhlis. - See more at: http://zambryperak.com/#sthash.f7x451vs.dpuf