Thursday, May 21, 2009

.:Final Exam:.

La ni suma pakat dok sibuk tanda exam paper..Hari ni tepat jam 8.15 pagi, budak2 ambo ambik paper Kaji Daya Mesin 1. Semester lepas 9 orang gagal paper tu (kelas ambo sahaja). Subjek KDM ni antara subjek yang paling susah dan sering di labelkan sebagai subjek killer. Tapi setakat ni ambo rasa, ambo la lecturer yang paling tak killer, sebab kebanyakkan student yang mengulang subjek ni akan mencari ambo jugak untuk ambik balik subjek nih.

Subjek ni taklah susah sangat, sebab ada jugak student yang score 100% masa final exam(mostly perempuan). Yang hantar kertas kosong pun ada. Warghhhhh!!!!
Haaaaa..ni la dia student ambo, tengah khusuk menjawab. Hehehehe..15 minit pertama mesti la khusuk. Ambo berharap bebenor depa ni semua lulus at least "C". Tak mau dah tengok muka2 depa ni semester depan. Ambo nak tengok wajah2 ceria depa hari konvokesyen. Jangan kerana kandas subjek nih, terpaksa kena "X10" satu semester..

3 comments:

pB said...

Jangan kerana kandas subjek nih, terpaksa kena "X10" satu semester..

apa tu ???

ngulae semester ker??

Ambo said...

menguley la maknanya..Time ngaji dulu pun ambo join jugok team "the X10" nih..

Farah Shady Noor said...

x10--> extend le tuh...

About Norashady bin Mohd Noor

Norashady bin Mohd Noor was born on March 16th 1980 in Kampung Keladang, Salor in Kelantan and is happily married to Nor Farah Wahida binti Mohd Noor. They are both a dotting parent to Wisam Wafiy, Maryam Raeesa and Ameena Sabrina.

Dato’ Seri Dr. Zambry Abdul Kadir was born on March 22nd 1962 in Pangkor Island in Perak and is happily married to Datin Seri Saripah Zulkifli. They are both a dotting parent to Husna, Huda, Syifa, Munir and Mukhlis. - See more at: http://zambryperak.com/#sthash.f7x451vs.dpuf
Dato’ Seri Dr. Zambry Abdul Kadir was born on March 22nd 1962 in Pangkor Island in Perak and is happily married to Datin Seri Saripah Zulkifli. They are both a dotting parent to Husna, Huda, Syifa, Munir and Mukhlis. - See more at: http://zambryperak.com/#sthash.f7x451vs.dpuf
Dato’ Seri Dr. Zambry Abdul Kadir was born on March 22nd 1962 in Pangkor Island in Perak and is happily married to Datin Seri Saripah Zulkifli. They are both a dotting parent to Husna, Huda, Syifa, Munir and Mukhlis. - See more at: http://zambryperak.com/#sthash.f7x451vs.dpuf